Kész BARF menü

A nyersetetés legegyszerűbb, legkényelmesebb formája, a kész BARF menü.

Az előre elkészített BARF menük helyes arányban tartalmaznak izomhúst-színhúst, csontos húst, belsőséget és rostokat (zöldségeket vagy zöldpacalt).

A kész BARF menü lehetővé teszi, hogy változatosan, kiegyensúlyozottan etessük kutyánkat, macskánkat. Elkerülhetőek a BARF etetés hátulütőit, úgy mint a porciózást, kiadagolást, hosszas tervezést stb…

A kész BARF menü etetés további nagy előnye, hogy egy étkezésen belül is jóval nagyobb változatosságot jeleníthetünk meg a kutyatálban, mint ha mi magunk porcióznánk. A legkisebb kutyák alig 50-100g-os menüi is állhatnak többféle fehérjéből, belsőségekből, halakból stb.

Általában ezek a BARF menük 3-4 féle belsőséget tartalmaznak, többféle zöldséggel.

A húsfajták tekintetében is többféle közül lehet választani. Van olyan kész BARF menü ami csak egyetlen fehérjeforrást tartalmaz, pl nyúlmenü, báránymenü, marhamenü, de van olyan is, ami többfélét tartalmaz egyszerre pl kacsa-bárány-nyúl menü a Livi’s Greentől

A BARF menü kínálatunkban a válogatósabb kedvencek gazdái is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. Ha nem szereti Kedvenced a zöldségeket, akkor választhatsz olyat ami csak zöldpacalt tartalmaz (Graf Barf Marhamenü, Graf Barf Báránymenü, Livi’s Green Marha menü, Livi’s Green Bárány menü), vagy olyat is ami egyáltalán nem tartalmaz se zöld pacalt, se zöldséget (Aspol Nyúlhús csonttal és belsőséggel).

A kész BARF menü lehet teljesen finomra darált, vagy kockázott. De még ezek között is vannak átmenetek! A Graf Barf Junior menü és a Graf Barf Marha menü Plus például a húsokat és a belsőségeket felkockázva tartalmazzák, de a csontoshúsos részek darált csontosak.

A finomra daráltak között pedig találsz olyat, ami 12g-os kockákba van porciózva és egyenként fagyasztva, így nagyon gyorsan olvad és még könnyebben adagolható (Graf Barf Pastete).

Mikortól lehet kész BARF menüvel etetni?

Már 8 hetes kortól adhatóak, de sosem késő áttérni (volt már 15 éves kutyus is, aki akkor kezdte!). A legideálisabb, ha nyúlmenüvel kezdtek. Ez egy könnyen emészthető fehérhúsféle, így az emésztést is fokozatosan szoktatod és biztosan nem lesz gond.

Ki kell-e egészíteni valamivel a BARF menüket?

Igény szerint étrend-kiegészítőkkel (ha nem igazodsz ki, látogasd meg Probléma-megoldó oldalunkat vagy keress minket bátran, szívesen segítünk!)
Ezen kívül, ha csak darált menüvel etetsz, ne felejts el gondoskodni Kedvenced fogairól! Ezt kétféleképpen teheted meg, vagy szárított, természetes rágókákkal vagy rendszeres fogmosással!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Kosár