Nyalogató szőnyegek

Nagy szeretettel mutatjuk be, hogy a Lickimat nyalogató szőnyegek elérhetők nálunk!

Mi az a nyalószőnyeg?

A nyalószőnyeg, vagy gyakran Lickimat néven ismert, az ausztrál védjeggyel ellátott márka után olyan lapos műanyag szőnyeg, amelyet arra terveztek, hogy kutyád folyamatosan nyalja. . Bordás, egyenletlen felületűek, amelyek elősegítik a nyalást. Mivel laposak, a kutyák nem képesek fogaikkal megragadni az ételt, helyette a nyelvüket kell használniuk. Az eredmény: sokkal tovább tart az összes étel elfogyasztása!

De a nyalószőnyegnek még számos előnye van.

Mikor használjak nyalószőnyeget, és milyen előnyökkel jár a kutyám számára?

A Lickimat sokféleképpen használható, és mindegyiknek megvan a maga előnye!

  • Megnyugtat:

    a nyalás nagyon kellemes élmény kutyád számára. Endorfinokat, a boldogsághormont választja ki, segít ellazítani és megnyugtatni kedvencét. A licimat kiválóan elvonja a figyelmet, ha mérsékelten stresszes helyzet adódik, például amikor elhagyja otthonát, vagy ha ismeretlen vendégek jönnek látogatóba. Legyőzi az unalmat, és gazdagítja kutyája életét: míg a legtöbb Lickimat-ot úgy tervezték, hogy szórakoztató és ösztönző tevékenységet biztosítson kutyájának, néhányat, például a Wobble-t kifejezetten az unalom szem előtt tartásával hozták létre. A Wobble pörög-forog, és kihívást jelent a kutyádnak, hogy megpróbálja megnyalni a belsejében szétterített finomságot, így kutyád hosszú ideig szórakoztatja.

  • Lelassítja az evést:

    minél tovább eszik kutyája, annál jobb az emésztés! Mindannyian tudjuk, mit érezünk a vacsoránk elfogyasztása után (hello puffadás!). A nyalószőnyeg által létrehozott nyalogatás serkenti a nyáltermelést, ami segít lebontani a táplálékot. Az étkezés lassítása csökkenti a puffadás kockázatát és javítja az emésztést.

  • Támogatja a száj egészségét:

    A Lickimat barázdái és puha, rücskös részei tisztítják a kutya nyelvét és eltávolítják a részecskéket és a baktériumokat. Ez végső soron javítja kutyája szájának egészségét. A nyalogatás és a nyáltermelés megőrzi az íny és a fogak egészségét. A Lickimats étkezés után nyelvkefeként használható, ha fogkrémet vagy egy kanálnyi kókuszolajat és barna algát kenünk szét rajta.

1–12 termék, összesen 14 db

Kosár