Alleva

Az Alleva termékeket az olaszországi Diusapet gyártja

A GYÁRTÓRÓL:

Szakértelmünk egészen 1901-ig nyúlik vissza, amikor a legelső természetes, a kedvenc állatok gondozására és egészségvédelmére kifejlesztett terméksorunk a francia állatgyógyászati piacra került. Ma egy, az állatok szenvedélyes szeretete által egyesített multinacionális szakértőcsoportot képviselünk, melynek tagjai között szerepelnek a kisállatok klinikai táplálásának szakértői, kisállat-tápok gyártói és hivatásos macska- és kutyatenyésztők is. Termékeinket tudományos bizonyítékok alapján fejlesztjük ki, tápjaink vizsgálatát teljes mértékben etikus módon és állatkísérletektől mentesen végezzük úgy, hogy a legkitűnőbb minőséget képviselő, teljesen természetes kisállat-tápjainkat és kisállat-gondozási termékeinket családi körülmények között élő vagy természetes módon megbetegedett állatokon használjuk. Ily módon ingyen meggyógyítjuk őket, miközben termékeink hatásosságát is bizonyítjuk. Az utóbbi 120 évben minden törekvésünk arra irányult, hogy az Önök kedvenceinek jóllétét és hosszú élettartamát biztosítsuk.

Saját tulajdonú, olaszországi székhelyű kisállateledelgyártó vállalatunk válogatott, természetes és kitűnő minőségű összetevőket használ, melyeket a legfejlettebb technológiákkal dolgozunk fel. Mivel tudjuk, hogy mit teszünk a tápszemcséinkbe és meg akarjuk őrizni az összetevőink tápértékét és táplálási minőségét, mi minden termékünket „gőzben főzzük”, egy olyan kíméletes hőkezelést alkalmazva, amely nélkülözhetetlen az emészthetőség biztosításához, ugyanakkor viszont biztosítja a kiválasztott összetevők táplálási jellemzőinek lehető legnagyobb mértékű megőrzését. Gyártóüzemünk rendelkezik (a jellemzően az emberi fogyasztásra termelő élelmiszergyártó üzemekre alkalmazott) ISO 22000 és az ISO 9001 szerinti minősítéssel. Emellett a Legjobb Gyártási Gyakorlatot is követjük, hogy egyesítsük a technológiai kiválóságot a természetes környezet tiszteletével, a biztonsággal és a minőségellenőrzéssel. Ebben egy teljesen felszerelt belső laboratóriumra is támaszkodhatunk, ahol vizsgálni és biztosítani tudjuk minden egyes felhasznált tápösszetevő és minden egyes felszabadított késztermék minőségét.

Számtalan minőségi ellenőrzés

A DiusaPet Alleva termékekhez kiválasztott fehérjeforrásoknak nagyon szigorú minőségellenőrzéseken és elemzéseken kell átesniük. Beszállítóinkat nagy gondossággal azok közül választjuk ki, akik folyamatosan a legjobb és legegységesebb minőségű alapanyagokat képesek garantálni; emellett minden állati eredetű összetevő – friss és dehidrált csirke, kacsa, hal, bárány és szarvas – többszöri alapos elemzésen esik át. Az összetevőket mikrobiológiai tesztekkel vizsgáljuk frissességre és biztonságosságra, megvizsgáljuk azokat a szennyezőanyagok esetleges jelenlétére, meghatározzuk tápértéküket és emészthetőségüket, valamint részletes elemzéssel megállapítjuk teljes aminosav-összetételüket, ami megfelel a fehérjéket felépítő „téglák” minőségének. Ez az a legfontosabb paraméter, amely egy fehérjeforrás teljes értékűségét tükrözi.

A fehérjeforrásokkal azonos fontosságú lipidforrások ugyanilyen szigorú ellenőrzésen esnek át: a természetes antioxidánsokkal tartósított halolaj és csirkezsír frissességét (az oxidáció és a savasság fokát) értékeljük, emellett részletes elemzéssel meghatározzuk azok esszenciális zsírsav tartalmát – e zsírsavak a lipideket alkotó „építőkövek”. E vizsgálatok célja a nélkülözhetetlen omega-6 és omega-3 zsírsavak közötti lehető legoptimálisabb arány biztosítása.

A tápszemcsék kialakításához nélkülözhetetlen szénhidrátforrások ugyanilyen szigorú ellenőrzéseken esnek át. A szennyezőanyagok jelenlétére irányuló szigorú elemzés mellett e kulcsfontosságú összetevőket a bennük lévő keményítő – az energiát raktározó anyag – emészthetősége alapján választjuk ki. Annak alapján, hogy megemésztődésük során felszabadulnak-e belőlük egyszerű cukrok (például glükóz), a keményítők két kategóriába sorolhatók: a magas, illetve az alacsony glikémiás indexszel (vércukorszint-emelő képességgel) rendelkező keményítők csoportjába. A Diusa Pet létfenntartó termékeihez szigorúan csak alacsony glikémiás indexű keményítőforrásokat választ (természetes úton tisztított borsókeményítőt, édesburgonyát és egész szemű gabonákat), a Care [Gondozó] terméksor egyes termékeihez pedig kitűnően emészthető keményítőforrásokat (rizst és fehér húsú burgonyát), mivel ez utóbbiak esetében a cél a lehető legrövidebb időn belüli energiabiztosítás a táplálkozási szükséglet biztosítása érdekében.

NÖVÉNYI TÁPANYAGOK ÉS MÁS FUNKCIONÁLIS ÖSSZETEVŐK

Az innovatív megoldásokat folyamatosan kereső DiusaPet Alleva úgy döntött, hogy termékeit természetes növényi tápanyagokkal és más, erős funkcionális hatással jellemezhető természetes összetevőkkel egészíti ki. A DiusaPet az Alleva termékekben ezeket az összetevőket körültekintő gondossággal választotta ki, bizonyított hatásosságuk, minőségük és biztonságosságuk alapján, és az általa ajánlott táplálási megoldások gazdagítására alkalmazza azokat.

Minden Holisztikus termék közös jellemzője, hogy aromás növények egy szegfűszegből, kurkumából, rozmaringból és citromból álló, erőteljes hatású természetes komplexét tartalmazzák, mely nagyon magas hatóanyag-tartalmú. Erős antioxidáns és védő hatásának köszönhetően e komplex hathatós segítséget nyújt a sejtek öregedésének megakadályozásában: az általa tartalmazott polifenolok és más vegyületek révén korlátozza az öregedés által a szervezet létfontosságú szöveteire kifejtett hatásokat.

A Diusa Pet Alleva által használt Aloe vera teljesen természetes és egy olyan szabadalmazott eljárással készül, amely garantálja a hatóanyagok nagyon magas szintjét. E hatóanyagok a megfelelő minőség és mennyiség biztosítása érdekében védettek, stabilak és ellenállóak a késztermékben, így jelentősen segítik az immunrendszer kialakulását és működésének fenntartását, emellett pedig támogatják a bőr egészségét és gyógyulását is.

A természetes ginzeng gyökér egészségre gyakorolt előnyös hatásait a hagyományos keleti orvoslás már évszázadok óta ismeri. Úgy döntöttünk, hogy termékeinket kiegészítjük ezzel az értékes összetevővel is, hogy erősítsük vele a többi bizonyított hatékonyságú növényi tápanyag aktivitását.

A nagymértékben tisztított funkcionális összetevőket folyamatosan kutató és szelektáló Diusa Pet a hasznos tejsavbaktériumok, például a Lactobacillus acidophilus és a Lactobacillus casei inaktivált sejtjeinek használata mellett döntött (melyeket egy tindalizálásnak nevezett fajspecifikus folyamattal inaktiválnak és liofilizálnak). A termékekhez hozzáadott baktériumsejtek száma így pontosan ismert. Ez nagyon pontos adagolást és klinikai tesztekkel bizonyított hatékonyságot tesz lehetővé, mivel az inaktivált sejtek megtartják szerkezetüket és a bélhámsejtekkel való interakciós képességüket, ezáltal támogatják az immunitást és versengenek a kórokozókkal a hámsejteken lévő szabad kötőhelyekért.

A fenntartható forrásokból vadon kifogott vérengző makrahal (kékhal) kitűnő minőségű olaja mellett omega-3 zsírsavak további forrásait is felhasználjuk, például egy tengeri mikroalgából (Schizochytrium sp.) kinyert DHA-ban gazdag olajat, amely nagyon előnyös hatású a szervezet bármely részén kialakult gyulladásos folyamatok leküzdésében.

A nádcukor-mentesített és erősen tisztított formában használt cukornád-rost csökkenti a hízásra hajlamos állatok által felvett táp energiatartalmát. Ez az összetevő azért is nagyon értékes, mert csökkenti a keményítő lebomlásakor felszabaduló glükóz felszívódását, így hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához. A bélperisztaltikát is támogatja. A szőrlabdákat visszaöklendező állatokban a magasabb rosttartalmú táp hozzájárulhat a szőrlabda-képződés csökkentéséhez a lenyelt szőrök gyomor-bél csatornán történő áthaladásának elősegítésével.

TUDOMÁNY

Az emberek azért fejlesztik a tudományt, hogy az élet minden aspektusán javítsanak: a megszerzett tapasztalat és tudás szilárd alapként szolgál bolygónk jövőjének biztosításához. A táplálkozástudomány az egyik legfontosabb tudományág, mivel kiegyensúlyozott és megfelelő táplálkozással/táplálással jobb egészségi állapot és – ennek következményeképpen – harmónia és jó közérzet érhető el. Tudományos csapatunk – folyamatos (mind házi, mind külső szaklaboratóriumokban végzett) laboratóriumi tevékenységei mellett – teljes mértékben állatkísérlet-mentes és etikus tudományos vizsgálatokat fejleszt ki, a terület legnagyobb szaktekintélyeinek számító professzorokkal és intézményekkel együttműködve. Ez a tudományos hozzáállás teszi lehetővé számunkra a folyamatos javulást. A gyakorlati vizsgálatok két különböző típusát végezzük: – Egészséges állatokon végzett etetési kísérletek, melyek során a következő paramétereket vizsgáljuk: ízletesség, a kedvencek általános jólléte, beleértve a bőr és a szőrzet állapotát, a bélsár minőségét, valamint egyéb létfontosságú, nem-invazív módon vizsgálható paramétereket – Már valamilyen kóros állapottal küzdő (már beteg) állatokon végzett klinikai vizsgálatok, melyek során az állatok állapotát a lehető legmegfelelőbb táplálási megoldással igyekszünk javítani az adott táp hatásának bizonyítása, valamint összetételeink és hatékonyságuk folyamatos javítása érdekében. Ez a megközelítés lehetővé teszi a számunkra, hogy tápösszetételeink és etetési ajánlásaink mindig innovatívak és a legkorszerűbbek legyenek, azzal az egyetlen céllal, hogy javítani tudjuk négylábú barátaink egészségét.

TECHNOLÓGIA

Saját tulajdonú, olaszországi székhelyű kisállateledel-gyártó vállalatunk válogatott, természetes és kitűnő minőségű összetevőket használ, melyeket a legfejlettebb technológiákkal dolgozunk fel. Mivel tudjuk, hogy mit teszünk a tápszemcséinkbe és meg akarjuk őrizni az összetevőink tápértékét és táplálási minőségét, mi minden Alleva termékünket „gőzben főzzük”, egy olyan kíméletes hőkezelést alkalmazva, amely nélkülözhetetlen az emészthetőség biztosításához, ugyanakkor viszont biztosítja a kiválasztott összetevők táplálási jellemzőinek lehető legnagyobb mértékű megőrzését.
Gyártóüzemünk rendelkezik (a jellemzően az emberi fogyasztásra termelő élelmiszergyártó üzemekre alkalmazott) ISO 22000 és az ISO 9001 szerinti minősítéssel. Emellett a Legjobb Gyártási Gyakorlatot is követjük, hogy egyesítsük a technológiai kiválóságot a természetes környezet tiszteletével, a biztonsággal és a minőségellenőrzéssel. Ebben egy teljesen felszerelt belső laboratóriumra is támaszkodhatunk, ahol vizsgálni és biztosítani tudjuk minden egyes felhasznált tápösszetevő és minden egyes felszabadított késztermék minőségét.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • Száraztápok, Konzervek

  Alleva Holistic Felnőtt Kutya Bárány; Vadhús + Cannabis Sativa; Ginzeng, Diusapet

  9 990 Ft43 990 Ft
  3 666 Ft4 995 Ft /kg
  Opciók választása
 • Sale!
  204 pont
  Alleva

  Alleva Natural Felnőtt Kutya Hal; Sütőtök, 12kg, Med/Max (KÖZELI LEJÁRAT 2023.06.13.)

  Értékelés: 0 / 5
  30 590 Ft
  2 999 Ft2 549 Ft /kg
  Kosárba tesz
Kosár