Anibent natúr ápolási termékek kutyáknak, macskáknak, lovaknak

Az Anibent termékek intelligens agyagból, azaz bentonitból készülnek!

Ismered ezt a jótékony csodaszert, amit Erdőkövesden, a Mátra hegység északi lábánál található bányából hoznak a felszínre?

A bentonit remek választás számos egészségügyi probléma kezelésére, valamint a mindennapos ápolásban is hatékony segítséget jelent.

A bentonit kiemelt tulajdonsága, hogy vízzel érintkezve gélesedik, saját térfogatának sokszorosát képes megkötni. Nagyfokú ioncserélő képessége, szagtalanító hatása, méreganyag megkötése, csomóképződési hajlama, magas makro- és mikroelem tartalma alkalmassá teszi kiváló minőségű kisállatalom, takarmányozási bentonit, natúrkozmetikum és gyógyhatású állatápoló termékek előállítására.

Emiatt pl kíváló az Anibent macskaalom szagtalanító, amely a macskaalomba szórva akár napokig is képes a szagokat teljesen megkötni és kellemes szamóca illatot árasztani!

Samponban alkalmazva a leghatékonyabb tisztítószer! 100% természetes és páratlan a hazai piacon, hiszen semmiféle habzáskönnyítő anyagot nem tartalmaz, így a lehető legnatúrabb, adalékanyagmentes, károsanyagmentes kozmetikum, amivel bátran fürdetheted Kutyád, macskád akár napi szinten is! Válassz hozzá mancsápoló krémet is, ami segít a nedvesség megtartásában és nem engedi kiszáradni kedvenceink tappancsát a legszélsőségesebb terepeken sem!

Belsőleg alkalmazva segíti az emésztést, eltávolítja a belekben lerakódott ételmaradékokat, támogatja az ízületeket, gyönyörűvé varázsolja a bőrt, táplálja a bőrt.

Összesen 1 találat

  • Anibent natúr ápolási termékek kutyáknak, macskáknak, lovaknak

    Bentonit alapú állatgyógyászati hintőpor, Anibent

    Opciók választása
Kosár