Blue Tree

A Blue Tree az ember legjobb barátjának szánt innovatív termékekre specializálódott! A BLUE TREE termékek saját gyárunkban készülnek friss alapanyagok felhasználásával, biztosítva az állandó, magas minőséget. Bajor. Hiteles. Jó. Ez egy VAUlódi ígéret!

Izgalmas termékek kutyáknak. Az egészséges összetevőkkel együtt a kreativitás és az innováció a vállalat filozófiájának középpontjában áll. Természetes volt, hogy a termékportfólió fejlesztésekor a saját háziállataink igényeire gondoltam. A kutyák, különösen a német juhászok, gyermekkorom óta állandó kísérőim. Természetesen a munkám azt jelenti, hogy folyamatosan azon gondolkodom, hogyan lehetne javítani életükön, étrendjükön és viselkedésükön.

Friss alapanyagok
A Blue Tree termékeiben használt összetevők közül sok saját gazdaságunkból származik. Ezen felül együttműködünk a helyi beszállítókkal..

Nem vásárolunk olyan alapanyagokat, amelyek származása nem kétséges! A megbízható forrásokból származó kíváló minőség áll a követelményeink listájának tetején. A Blue Tree nem használ töltőanyagokat vagy mesterséges ízfokozót. Termékeink alkalmazkodnak a kutyák igényeihez, és támogatniuk kell a négylábúakat az egészséges és aktív életben.

Szakszerűség. Minőség. Biztonság.

A DIN EN ISO 9001: 2015 és a HACCP szerinti átfogó tanúsítás biztonságot nyújt Önnek kiváló minőségű élelmiszerek vásárlásához. A takarmányozásra szakosodott állatorvos támogatja a cégünket azáltal, hogy kutatja a táplálkozástudomány legújabb eredményeit.  Minden termék a cég bajorországi központjában készül, hűen a jelszavunkhoz: Bajor. Hiteles. Jó. Ez egy VAUlódi ígéret!

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Kosár