My Happy Dog


show blocks helper
  
  

  Hogyan született a MyHappyDog márka?

  Ha röviden szeretnénk válaszolni: úgy, hogy már mindent tudtunk a prémium natúrkozmetikumokról, így evidensnek tartottuk, hogy ahogy magunknak, kedvenceinknek is ilyeneket készítsünk. Miért érdemelnének ők mást?

  A hosszabb válasz az, hogy több mint 8 éve gyártunk natúrkozmetikumokat, igazi válogatott, prémium alapanyagokból nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is, HappySkin márkanévvel. Gazdiként magától értetődő volt, hogy ha az egész család megérdemli a minőségi ápolást és törődést, miért pont a kutyát hagynánk ki? Hisz éppen ő az, aki a legtöbbet szenved az időjárási viszontagságokról, sőt, ő a családnak az a tagja, aki rövid úton le is nyal mindent, ami a bundájára kerül – így nagyon nem mindegy, mit juttat be a szervezetébe.

   

  Úgy látjuk, hogy a professzionális kutyaápolási termékekre igény van itthon és külföldön egyaránt. Nagy hangsúlyt fektettünk a kifejlesztésnél a legjobb minőségű alapanyagok használatára, a hatásosságra és funkcionalitásra.

  Mentesen mindentől, ami káros

  Nem kérdés számunkra, hogy aki az állatokat szereti, az vegán, állatkísérletektől mentes kozmetikumokat választ. Sőt, aki a természet, a természetesség híve, csak a natúr termékekben bízik. Ennek tudatában alkottuk meg a MyHappyDog termékcsaládot, melyek 100%-ig természetes alapanyagokból tevődnek össze. A termék előállítás során szigorúan ragaszkodunk elveinkhez, miszerint

   

  minden általunk készített kozmetikum parabénmentes, szintetikus színezék- és illatanyagmentes, pálma -, és kőolajszármazék mentes, 100 % vegyszermentes, kegyetlenségmentes, és SLS-mentes.

  Csak és kizárólag olyan összetevőket használunk, amik sem a kutyus számára, sem pedig az emberek számára nem jelent veszélyt.

  Fontos számunkra, hogy óvjuk a környezetünket, ezért termékeink és csomagolásaink is teljes mértékben környezetbarátok. Tégelyeink és papírcsomagolásunk is 100%-ban újrahasznosítható – akár a háztartásban, akár szelektíven gyűjtve.

  Natúrkozmetikumokat használva pedig többek között a lefolyóba kerülnek, és ezáltal a vizekbe se kerül káros anyag (pl. SLS, szilikon, kőolajszármazék).

  Kezdj el gépelni és nyomj Entert

  Kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.