Pet Farm Family


show blocks helper
  
  

  A Pet Farm Family termékek elkészítése során hatalmas szerepet kap a fenntarthatóság, az egészségéses forrás, a tápanyagok megőrzése és a környezetvédelem.

  A Pet Farm Family termékek kizárólag organikus, fenntartható forrásból származó húst vagy vadon élő halat, bio organikus zöldségeket, gyümölcsöket, terméseket tartalmaznak. Minden termék gabonamentes és vacakmentes, ami azt jelenti, hogy semmiféle olyan összetevő nincsen bennük, ami ne lenne jó kutyádnak vagy cicádnak! 🙂

  Neked is fontos az állatvédelem?

  A Pet Farm Familynél erre is nagyon odafigyelnek, és csakis boldog, szabadtartású állatok húsából készítik el kedvenceidnek az ételeke.

  Van közöttük kutyáknak és macskáknak csontleves, ami remek kiegészítője a nyári hőségnek, a lábadozó és az idős kutyusoknak illetve érdemes felönteni vele a száraztápot is, az eredmény majd magáért beszél (megsúgjuk, kutyád-cicád teljesen odáig lesz érte!)

  A jutalomfalatok között találsz szárított húsokat, fagyasztva szárított különlegességeket és kekszeket is, mindegyikért megőrülnek a kutyák, a tanítás velük gyerekjáték!

  Konzervételeik telis-tele vannak töltve egészséggel és szeretettel, ami hamar meglátszik majd Kedvenced bundáján, bőrén, kedvén.

  A termékek mindegyike környezettudatos csomagolásban kerül a polcra, így a Pet Farm Family termékek vásárlásával Te és Kedvenced is nagyban hozzájárultok Földünk védelméhez!

   

  Kezdj el gépelni és nyomj Entert

  Kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.