Vissza a kutyaiskolába! Az okos kutyák legfontosabb felszerelései

Összeválogattunk MINDENT ami a kutyaiskolába kellhet!

Jutalomfalattartó etetőzsák, Julius K-9

Praktikus, mosogépben mosható, övtartóra csatolható etetőzsák. Kétféle színben: fekete, terepmintás kapható.

Derékracsatolható etetőzsák, Julius K-9

Kényelmes, nagyméretű, derékracsatolható etetőzsák amiben akár többkutyányi jutalomfalat is elfér! Mosógépben mosható.

klikker kutyatanítás kutyaiskolába

Klikker, Trixie

Alapfelszerelés minden gazdinak a klikker! Segítségével villámgyorsan taníthatjuk meg kedvenceinknek az összetettebb trükköket, feladatokat is!

my bulldog knotty kötél játék

Knotty kötéljáték, My Bulldog Shop

Kötéljáték ami remek választás a zsákmányszerző ösztönök felébresztésére, vagy a kutya-gazdi kapcsolat erősítésére is!

Show training labda, Julius K-9

A Show training labda ideális eszköz finom, könnyed játékra, a zsákmányszerző ösztön felébresztésére növendék kutyáknál, vízben és szárazon egyaránt. Feltűnő színével és puha kialakításával ideális játék a kutyakiállításokra való felkészítésre. Kézzel készített prémium labda!

mutatópálcás klikker kutyakiképzéshez

Mutatópálcás klikker, Trixie

A legösszetettebb, bonyolult feladatok tanítására remek választás a mutatópálcás klikker! Középhaladóknak, haladó trükkmester kutyusoknak és gazdijainak alapdarab!

Milyen a jó jutalomfalat?

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen jutalomfalatot viszünk a kutyaiskolába. Rengeteg inger éri Kedvenceinket a suliban, sok új ember van, sok kutyatárs, idegen hely, ismeretlen szagok, milliónyi új feladat, tehát mindenre IS figyelni kell… 

A jó jutalomfalat:

  • Illata csábító
  • Puha, könnyen nyelhető (a szárazabb jutik könnyen félre mehetnek…)
  • Aprószemű
  • Alacsony zsírtartalmú, nehogy tanulás közben elhízzon Kedvencünk 🙂
  • Egészséges, magas hústartalmú

Itt találjátok azokat a jutalomfalatokat, amikért cserébe biztosan dolgozni fognak Kedvenceitek!

Fleischeslust meatandtreat meat treat med hest oksekod meat and treat godbidder traeningsgodbidder skaerefast godbidspolse godbidder til traening klikkertraening hundegodbidder vimedpoter 1

Meat&trEAT jutalomfalatok

Kiváló minőség, magas tápanyagtartalom, közel 100% hústartalom, praktikusság jellemzi a Meat&Treat jutikat. Amikor én vittem a kutyámat Meat&treattel a suliba a többiek kutyái is körém gyűltek! 😀 Bivaly, szárnyas, ló, szarvas, kacsa-nyúl, kacsa, lazac, teve, kecske ízekben kapható!

dokas-szaritott-kacsamell-csikokban.jpg

Szárított nyúlhús, Dokas

A szárított nyúlhús remek választás ételallergiás kutyáknak, hiszen semmi más összetevőt nem tartalmaz, kizárólag nyúlhúst, amit német gazdáktól szereztek be így a kíváló minőség garantált! Késsel vagy ollóval vágd a kívánt méretűre! 🙂

kronchoriginal.jpg

100% lazac présent jutalomfalat, Kronch

Egyenesen Dániából, a legfinomabb lazacokból! A lazacos juti nem véletlenül hihetetlen népszerű. Gyakran hallani Gazdiktól, hogy a kutyájuk semmi más kajáért nem hajlandó dolgozni, de a lazacos Kronchért a fején is pörögne. Kezekre vigyázni!

Dr Clauder's nyúlhús jutalomfalat

Dr. Clauder's tréning falatok

A Dr. Clauder's tréning falatok is 100% hústartalmúak, kapható bárányhúsos, marhahúsos, kacsahúsos és nyúlhúsos ízekben. Az aprószemű, puha húskockákért kicsik és nagyok is egyaránt szívesen dolgoznak! Visszazárható tasakjuknak köszönhetően nem száradnak ki.

alpha spirit bárányos jutalomfalat

Alpha Spirit jutalomfalat kockák

Kacsahúsos, halas és bárányhúsos ízekkel csábítanak az Alpha Spirit jutik. Apró kockákra van vágva, félnedves, ínycsiklandó illatuknak köszönhetően hamar Kedvenced kedvencévé válnak majd. Allergiásoknak viszont lehet nem a legjobb választás mivel tartalmaznak csirkét és zöldségeket is!

szárított marhatüdő jutalomfalat

Szárított Marhatüdő

Az egyik legklasszikusabb csemege az egészségtudatos gazdik kutyái körében. Sokan otthon, órákig szárítják sütőben vagy aszalóban kifejezetten Kedvenceik kedvéért, de szerencsére már kapható készen is, apróra vágva. 

Ugye Te is inkább Kedvenced tanításával töltenéd az időt marhatüdő vagdosás és szárítás helyett?

Játssz velünk AJÁNDÉK 10%-os kuponért!

Ehhez nincs más dolgod, mint kicsit Kedvenced fejével gondolkodni és kitalálni, vajon Ő mit fogadna meg, így a tanév elején.

Írd meg nekünk kommentben a fogadalmat, gyűjts a kommentedre sok kedvelést, és ha Neked van a legtöbb kedvelésed szeptember 7-én, akkor már be is zsebelheted a kuponodat! 🙂 Érdemes az instagramunkon https://www.instagram.com/csodacsont/ is hozzászólnod, hiszen ott is lesz egy győztesünk!

Kosár